header
Your search results

Salgsvurdering & salgsklar bolig

På en salgsvurdering får du en beskrivelse af hvem Bolig & By Ejendomsmægler er, hvordan vi arbejder, og alle dine spørgsmål bliver besvaret.

  • din ejendoms aktuelle markedsværdi
  • din ejendoms salgspotentiale
  • fokus i salgsprocessen og optimering af salget
  • Boligmarkedet lige nu

Ved en salgsvurdering gennemgår vi din bolig sammen med dig. Vi ser på beliggenheden, boligens tilstand, indretningen, haven, omgivelserne og nærmiljøet. Herudover ser vi på økonomien – hvad koster det at bo i din bolig, og hvad kan køber forvente at skulle investere i forhold til forbedringer og forandringer? Hvad er det, der gør lige netop din bolig særlig og salgbar hos Bolig & By?
Efter en grundig gennemgang af din bolig tager vi en snak om forventninger. Hvad forventer du af os som professionelle ejendomsmæglere, hvad forventer vi af dig, og hvad kan du bidrage med, så din bolig hurtigt bliver solgt?
Inden vi forlader din bolig har vi lavet en ny aftale om endnu et besøg. Inden næste besøg har vi regnet på, hvad din bolig skal koste, og vi tager blandt andet udgangspunkt i de salgspriser, der er gældende for det område, din bolig ligger i.

Der er mange fordele ved at lade Bolig & By Ejendomsmægler foretage salget af din bolig – vi laver dronefotos til en værdi af kr. 1.200,- uden beregning og dronevideo hvor det kan lade sig gøre og er relevant til en værdi af kr. 4.500,- uden beregning. Du får et køberbevis til køb af designer møbler med rabat. 

Kontakt Bolig & By Ejendomsmægler på 5115 0535 og book en salgsvurdering allerede idag. 

Salgsklar bolig – sådan!

For at få solgt din bolig er det vigtigste at fastsætte en skarp og attraktiv pris, så potentielle købere bliver interesserede og booker en fremvisning. I den forbindelse kan det være en god idé at lade andre kaste et kritisk blik på din bolig – det er ikke altid, at man selv kan se fordele og ulemper ved boligen, og derfor kan det være nyttigt at høre andres mening.

Er der alvorlige fejl ved din bolig, er det nu, du skal udbedre dem. Tal med din ejendomsmægler om, hvad der er alvorligt og hvad der kan vente. Nogle typer af boligrenovering kan betyde alverden for en køber, og det behøver ikke at være stort og dyrt – det har din ejendomsmægler styr på.

Det er en fordel at lade Bolig & By Ejendomsmægler stå for fremvisningen – vi er vant til at se og fortælle om fortrinnene ved en bolig, så kør gerne en lille tur, mens fremvisningen står på – som boligejer har man nemlig ofte tendens til at fremhæve boligens fejl frem for at fremhæve det gode og dejlige ved den.

Gør også din omgangskreds opmærksom på, at din bolig er til salg. Måske er der nogen, der kender nogen, som vil synes, at dit hus er interessant.

Indretning

Du har besluttet dig for at sælge din bolig, og derfor er det en rigtig god idé at tænke over, hvad du skal have med til din nye bolig. Derfor – ryd op og ryd ud.

Bolig & By Ejendomsmægler hjælper dig gerne med at gøre din bolig hyggelig og indbydende. Vores professionelle indretningskonsulent ved, hvad der virker både ude og inde, og kan hjælpe dig med at gøre din bolig salgsklar. Tænk over, hvor dit yndlingssted i huset eller haven er, og over, hvad der gør lige netop din bolig til et herligt sted at være.

Kontakt Bolig & By Ejendomsmægler på 5115 0535

Compare

Top