header
Your search results

Om os

Bolig & By Ejendomsmægler

Bolig & By er et selvstændigt og uafhængigt ejendomsmæglerfirma med base i Ringsted på Midtsjælland. Vi sælger boliger i de større provinsbyer på Midtsjælland. Vores motto er Bo Godt I Byen – og det mener vi. Vi fortæller den gode historie om din bolig, så den er attraktiv  for en køber, ligesom vi fortæller om lokalområdet – hvad kan det og hvordan er det at bo lige her. Ordentlighed, opfølgning og høj faglighed sikrer dig et godt boligsalg og som køber sikrer vi dig det helt rigtige match imellem dig og en bolig. Når du sætter din bolig til salg hos Bolig & By er droneoptagelser ALTID inkluderet i salær.

Fast lavt salær på kr. 35.000,- alt inklusive og Solgt eller Gratis – ingen ekstra omkostninger, kun FORDELE for dig som sælger.

I henhold til gældende lovgivning indhenter du selv Energimærke og rapporter og betaler særskilt for disse, ligesom du selv bestiller eventuelt manglende servitutter hos Matrik og betaler for disse.

Din ejendomsmægler

Jeg hedder Ulrich Hjort Hansen og er din lokale og personlige ejendomsmægler. Jeg er uddannet HD i markedsføring, uddannet ejendomsmægler og dronepilot, og har arbejdet med salg og indretning i mange år – heraf mange år i Ringsted, så jeg kender dit lokalområde rigtig godt. Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening betyder for dig et højt fagligt niveau og dermed tryghed i salgsprocessen. Eftersagsbehandling foregår hos et professionelt sagsbehandler bureau, som sikrer dig, at købsaftalen og eftersagsbehandlingen altid er korrekt – det betyder et sikkert boligsalg for dig.

Vi samler på tilfredse kunder, og jeg vil personligt gøre mit til, at du får solgt din bolig bedst muligt, eller at du som køber finder den helt rigtige bolig. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Bolig & By Ejendomsmægler.

Du kan kontakte mig på telefon 5115 0535 eller ulrich@boligogby.dk

Det gør vi

Bolig & By sælger boliger gennem et godt og aktivt netværk. Vi giver dig en ærlig vurdering af din bolig, så vi kan fastsætte en skarp og reel salgspris. Det betyder et hurtigere salg og en kortere liggetid.

Erfaringen viser at

  • for høj pris giver lang liggetid
  • en skarp pris giver kortere liggetid
  • lavere pris giver kort liggetid

Vi tilbyder gennemtænkte forslag til indretning, som kan medvirke til, at din bolig fremstår salgsklar. Vi ser på din boligindretning, og på, hvordan boligen, set i forhold til køberen, kan indrettes fremadrettet. Du får altid vores ærlige bud på, hvordan du kan gøre din bolig klar til salg. Vi ser på, om boligen kan indrettes mere hensigtsmæssigt, så den fremtræder lys og indbydende. Indgangen til din bolig er det første, køberen ser. Derfor ser vi også på, hvordan din indgang og din have kan komme til at fremstå salgsklar og interessant for køberen.

Det gør du

Din medvirken i hele salgsprocessen er vigtig. Du kender din bolig bedre end vi gør, derfor kan du bidrage med at gøre os opmærksom på, hvad der er unikt for din bolig.

Din medvirken er også at give os et ring hvis du får en god ide, som kan fremme boligsalget – så tager vi en snak om det. Den løbende dialog sikrer at vi får din feedback. Den er vigtig for boligsalget og for at få afstemt vores forventninger til hinanden.

Har vi indgået aftale om hvordan din bolig skal fremtræde mens vi har den til salg, er din aktive medvirken vigtig for salget.

Værdier

Drivkraften i Bolig & By Ejendomsmægler er det gode liv i byen og ønsket om at give dig den gode og trygge bolighandel.

Vi er seriøse med ejendomsmæglere med stor faglighed, og opfølgning, punktlighed, nytænkning og respekt er en naturlig del af vores virksomhed.

Kontakt os på 5115 0535og hør om, hvordan vi kan sælge din bolig.

Compare

Top