Your search results

Info

SALGSVURDERING AF DIN BOLIG

På en salgsvurdering får du en beskrivelse af hvem Land & Bolig er, hvordan vi arbejder, og alle dine spørgsmål bliver besvaret.

  • din ejendoms aktuelle markedsværdi
  • din ejendoms salgspotentiale
  • fokus i salgsprocessen og optimering af salget
  • Boligmarkedet lige nu

Ved en salgsvurdering gennemgår vi din bolig sammen med dig. Vi ser på beliggenheden, boligens tilstand, indretningen, haven, omgivelserne og nærmiljøet. Herudover ser vi på økonomien – hvad koster det at bo i din bolig, og hvad kan køber forvente at skulle investere i forhold til forbedringer og forandringer? Hvad er det, der gør lige netop din bolig særlig og salgbar hos Land & Bolig?
Efter en grundig gennemgang af din bolig tager vi en snak om forventninger. Hvad forventer du af os som professionelle ejendomsmæglere, hvad forventer vi af dig, og hvad kan du bidrage med, så din bolig hurtigt bliver solgt?
Inden vi forlader din bolig har vi lavet en ny aftale om endnu et besøg. Inden næste besøg har vi regnet på, hvad din bolig skal koste, og vi tager blandt andet udgangspunkt i de salgspriser, der er gældende for det område, din bolig ligger i.

 

Der er mange fordele ved at lade Land & Bolig foretage salget af din bolig – vi laver dronefotos til en værdi af kr. 1.200,- uden beregning, dronevideotil en værdi af kr. 4.500,- uden beregning, du får din ejendom præsenteret på messer – uden beregning, du får et køberbevis til køb af designer møbler med rabat. 

 

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 eller 5115 0535 og book en salgsvurdering allerede idag.

Compare

Top