Dejlig villa i godt kvarter med skøn ugenert have

Sjællandsvej , SLAGELSE
add to favorites
Your search results

Ejendomsbeskrivelse

Boligen er SOLGT

Dejlig villa i herligt kvarter til den store familie. 

Denne villa er oprindeligt opført i 1961, og efterfølgende istandsættelser med respekt for husets oprindelige stil, sikrer jer en pæn og virkelig familieegnet bolig med god plads til en familie – og en rigtig god beliggenhed på solsiden af en rolig villavej i Slagelse.

I kommer til at bo i et godt villakvarter med en fin central beliggenhed, der giver jer alting såsom skole, idrætsfaciliteter og stationen inden for kort rækkevidde. Desuden ligger nærmeste supermarked lige om hjørnet. Og hvis I er pendlere, kan I se frem til en blot fem minutter til Vestmotorvejen, så I kan være i Odense og København på henholdsvis omkring 45 minutter og 1 time.

Huset præsenterer sig flot mod vejen med sammenbygget garge og overdækket indgangsparti. Inden døre fordeler de 195 kvm bolig sig på stueplan og første sal. I stueplan ligger et stort køkken-alrum med køkkenindretning, der byder på amerikanerkøleskab og indbygningsovn i praktisk arbejdshøjde. Alrumet har vinduesparti i fuld højde med udgang til sydvestvendt terrasse og franske døre til vinkelstuen, hvor der er masser af plads til indretning. Der er også et stor værelse samt en entré med gæstetoilet, garderobe og trapper til første sal og kælderen.

Første sal har yderligere fire dejlige rum, så der er nok til soveværelse og børneværelser, eller hvad I nu ellers måtte have af behov for hjemmekontor, gæsteværelse eller lege- og hobbyrum. Etagen omfatter derudover et fuldt udstyret badeværelse med både badekar, bidet og bruser.

Kælderen føjer med sine 45 kvm masser af ekstra plads, og der er egen indgang udefra til dens disponible rum via et vaskerum. Haven står flot med buske og træer og en stor græsplæne, men det bedste er måske terrassen, som får masser af sol.

Kontakt Bolig & By Ejendomsmægler og hør mere om denne dejlige ejendom på 5115 0535

Ejenoms Id: 19583
Boligareal: 195 m2
Grundareal: 840 m2
Soveværelser: 4
Badeværelser: 2
Sagsnr: 201810
Energimærke: D

Compare

Top