Skøn lejlighed med eksklusiv beliggenhed – handicapvenlig med elevator og lift – den gamle kaserne i Ringsted

2.350.000 kr
RINGSTED
add to favorites
Your search results

Ejendomsbeskrivelse

Skøn lejlighed med eksklusiv beliggenhed på den gamle kaserne – med elevator

Stor, lækker og charmerende er nøgleordene for denne herlige lejlighed, som har gulvvarme overalt – og oven i købet er særdeles handicap- og senior venlig med elevator og lift til kørestolsbrugere. Et moderne og lækkert look, som de fleste vil sætte pris på.

Stor rummelig entré, stort lækkert badeværelse med vaskemaskine/tørretumbler, lækkert køkken i åben forbindelse med stue. 2 store værelser fuldender denne særlige lejlighed. Til lejligheden hører et godt kælderrum, adgang til det fælles festlokale, som indeholder både køkken, gæsteværelse, toilet og badeværelse  – her er rigtig god plads til en god fest. Dejlig nemt at have overnattende gæster til hverdag eller den store fest. Her er pænt, lyst og dejligt overalt. Når du kommer ud af elevator er der er større repos´ som du kan benytte til fodtøj eller en grøn plante.

Billede med møblering er et forslag til indretning af lejligheden (ikke handicapvenlig).

Tekst med blå skrift er links med mere info – tryk på de blå tekster og opdag mere. 

Den gamle kaserne er måske Ringsteds mest attraktive område. Her er kort afstand til centrum, men også nærhed til skoler, daginstitutioner, idrætsanlæg, den lækre svømmehal og den hyggelige park Anlægget, hvor bl.a. Ringsted Festival afholdes.

Kasernen er oprindeligt fra 1955, men er total ombygget og istandsat til boliger i 2005. Her lagde man et nyt rødt tegltag, indsatte nye sprossede vinduer, efterisolerede og renoverede ejendommen indenfor med smukke parketgulve, lækre badeværelser, elevator, fællesarealer og nye individuelle køkkener.

Ejerforeningen er sund og meget veldrevet, og der er fint sammenhold i ejerforeningen.

Ringsted er byen i midten – midt på Sjælland, hvor du har kort til København og til Odense. 25 minutter med tog til København, så bliver det ikke nemmere.

En hyggelig bymidte med mange specialforretninger, hyggelige restauranter og andre tilbud, der kan friste dig. Ringstedet er et indkøbscenter, der ligger lige ved siden af det store Outlet, som har rigtig mange lækre butikker med meget rimelige priser.

Kultur, koncerter, foredrag og andre spændende arrangementer finder sted i Ringsted Kongrescenter, som ligger ved siden af hotel Scandic.

Ringsted Festival, som løber af stablen hver år i august er en herlig begivenhed med mange super gode musikere. 

Er du til vandreture eller mountainbike? Mountainbike sporet ligger ganske tæt på Kasernen, og vandreturen kan gå ad Oplevelsesstien, som er helt unik og strækker sig over 25 km igennem kommunen. Området omkring og i Ringsted er spækket med super oplevelser i naturen.

Kontakt Bolig & By på 5115 0535 og bestil en fremvisning af denne charmerende og lækre ejerlejlighed

TJEK BOLIGLÅN

 

Ejenoms Id: 20063
Pris: 2.350.000 kr
Boligareal: 101 m2
Værelser: 3
Soveværelser: 3
Badeværelser: 1
Sagsnr: 201811
Ejerudgift: 2.226
Energimærke: A

Ulrich Hjort Hansen

Telefon:51 15 05 35
Email:ulrich@boligogby.dk

Contact Me

Bestil salgsopstilling

  • Advanced Search

    0 kr to 1.500.000 kr

    Andre Egenskaber
  • Reset Password

  • Mortgage Calculator

Compare

Top