Skøn højloftet og eksklusiv lejlighed på den gamle kaserne i Ringsted

2.495.000 kr
Garnisonen 26, 4100 Ringsted, RINGSTED
add to favorites
Your search results

Ejendomsbeskrivelse

Eksklusiv, lækker og unik ejerlejlighed på den gamle smukke kaserne i Ringsted

Højloftet med fritliggende loftsbjælker fremtræder denne helt særlige lejlighed i perfekt stand. Overalt har du en fantastisk rumfornemmelse med 6-7 meter til loftet, lysindfald fra 2-3 sider. Alt er nyrenoveret, nybehandlede og smukke plankegulve. Lækkert JKE køkken med flot bordplade af massiv valnød.

Lejligheden har et stort køkken i åben forbindelse med stuen. Et lækkert badeværelse med sort granit på gulvet, granitbordplade og enkle hvide og klassiske klinker på væggene, dejlig bruseniche og vaskemaskine/tørretumbler. Stort soveværelse med indbygget skab og et godt mindre værelse/kontor. I den lille gang er der en hems og indbyggede skabe. Lejligheden er indrettet med fjernbetjent loftbelysning fra tyske Oligo, som medfølger.

Lejligheden ligger på en 1. sal med egen trappe med en dejlig lille altan, hvor der er plads til et bord og 2 stole – her kan du nyde aftensolen samt en repos til blomsterkrukker. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme og har Energimærke A2.

Den gamle kaserne er måske Ringsteds mest attraktive område. Her er kort afstand til centrum, men også nærhed til skoler, daginstitutioner, idrætsanlæg, den lækre svømmehal og den hyggelige park Anlægget, hvor bl.a. Ringsted Festival afholdes.

Kasernen er oprindeligt fra 1955, men er total ombygget og istandsat til boliger i 2005. Her lagde man et nyt rødt tegltag, indsatte nye sprossede vinduer, efterisolerede og renoverede ejendommen indenfor med smukke plankegulve, nye individuelle køkkener og fritlagde de smukke hanebånd i få af lejlighederne, så der blev loft til kip.

Lejligheden er fuldstændig klar til indflytning og kan overtages hurtigt. Til lejligheden hører et godt kælderrum med reoler og cykelkælder. Ejerforeningen er sund og meget veldrevet, og der er fint sammenhold i ejerforeningen. Det flotte haveanlæg har blandt andet en grillplads og hyggelige stier, og der er super charmerende og indbydende.

Ringsted er byen i midten – midt på Sjælland, hvor du har kort til København og til Odense. 25 minutter med tog til København, så bliver det ikke nemmere.

En hyggelig bymidte med mange specialforretninger, hyggelige restauranter og andre tilbud, der kan friste dig. Ringstedet er et indkøbscenter, der ligger lige ved siden af det store Outlet, som har rigtig mange lækre butikker med meget rimelige priser.

Kultur, koncerter, foredrag og andre spændende arrangementer finder sted i Ringsted Kongrescenter, som ligger ved siden af hotel Scandic.

Ringsted Festival, som løber af stablen hver år i august er en herlig begivenhed med mange super gode musikere. 

Er du til vandreture eller mountainbike? Mountainbike sporet ligger ganske tæt på Kasernen, og vandreturen kan gå ad Oplevelsesstien, som er helt unik og strækker sig over 25 km igennem kommunen. Området omkring og i Ringsted er spækket med super oplevelser i naturen.

Kontakt Bolig & By på 5115 0535 og bestil en fremvisning af denne charmerende og lækre ejerlejlighed

TJEK BOLIGLÅN

 

Ejenoms Id: 20009
Pris: 2.495.000 kr
Boligareal: 86 m2
Soveværelser: 3
Badeværelser: 1
Sagsnr: 201701
Ejerudgift: 1458
Energimærke: A

Ulrich Hjort Hansen

Telefon:51 15 05 35
Email:ulrich@boligogby.dk

Contact Me

Bestil salgsopstilling

  • Advanced Search

    0 kr to 1.500.000 kr

    Andre Egenskaber
  • Reset Password

  • Mortgage Calculator

Compare

Top