Dejlig andelsbolig med super beliggenhed i hyggelige Sorø

765.000 kr
SORØ
add to favorites
Your search results

Ejendomsbeskrivelse

Helt igennem dejlig andelsbolig i hyggelige Sorø

Boligen er et 70 kvadratmeter rækkehus i andelsboligforeningen Bakkehaven III. Fin forhave, og meget hyggelige have med overdækning hvor de lune sommeraftener kan nydes. Du kan blot læne dig tilbage og nyde livet, for her bliver alt udenom ejendommen vedligeholdt af foreningen, så du skal blot nyde dine terrasser og så alle de søde beboere.

Der hører et udhus til boligen, til opbevaring af havemøbler, haveredskaber m.v., egen parkeringsplads og mange gæstepladser.

Stor praktisk indrettet entré byder dig velkommen i den meget atmosfærefyldte bolig. I stueplan er der et pænt badeværelse med brus, stort køkken alrum med spiseplads og trappe til 1. sal. Her finder du husets store stue og et godt soveværelse. Overalt er der et dejligt lysindfald, så boligen fremtræder lys og venlig.

Gasfyr er udskiftet i 2019 og overdækningen er fra 2017.

Andelsboligforeningen Bakkehaven III er en veldrevet forening med god økonomi.

Bakkevænget ligger meget hyggeligt trukket tilbage fra Holbækvej, og ganske tæt på Sorø bymidte. Når du bor på Bakkevænget 12 er det nemt for dig at komme rundt i byen, enten på gåben eller cykel, og skal du til stationen, så holder bussen nærmest lige uden for døren.

Sorø er en meget hyggelig by med et skønt byliv midt i den herlige midtsjællandske natur.

Sorø, hvor Holberg slog sine folder, og hvor du finder Sorø Akademi, med bl.a. gymnasium, hvor der både er dagelever og kostelever. Sorø ligger smukt i landskabet imellem søer og skove. Her er en hyggelig hovedgade med mange forskellige butikker, caféer og Victoria teatret, byens bio som drives af lokale kræfter. Kulturcafé Ludvig afholder mange koncerter i løbet af året. På Sorø Sø er der flere aktiviteter for de vandglade – her er der både roklub, sejlklub, vinterbadeklub og Skjolden som er den lokale badestrand.

Kontakt Bolig & By på 5115 0535 og bestil en fremvisning

 

Ejenoms Id: 20150
Pris: 765.000 kr
Boligareal: 70 m2
Værelser: 2
Badeværelser: 1
Sagsnr: 201812
Ejerudgift: 3203
Energimærke: A
  • Advanced Search

    0 kr to 1.500.000 kr

    Andre Egenskaber
  • Reset Password

  • Mortgage Calculator

Compare

Top